woensdag 31 januari 2018

De tijd vliegt... dag vijf van de sneeuwklassen.

De leerlingen genoten in de voormiddag opnieuw van een geweldige skiles. Hoewel de zon minder aanwezig was vandaag, beleefden we even veel plezier als de voorbije dagen.  Er was één geluksgroepje vandaag... zij kregen extra lang les van de skileraar. Hij was het uur uit het oog verloren.


Als tussendoortje dansten de leerlingen 'The make Banana'.


In de namiddag bezochten we het fort Belvedere. Daar ontdekten de leerlingen niet alleen wanneer de burcht werd gebruikt maar ook waarvoor.
Verder testten we ook nog of de leerlingen de leerstof uit de klas nog wisten betreffende het reliëf enz. Ze wisten nog heel veel uit de lessen wereldoriëntatie.Na de leerwandeling kregen de leerlingen warme chocomelk. Dit werd heel warm onthaald door de jongens en de meisjes.
Op sneeuwklassen dient er natuurlijk ook wat gewerkt te worden. Vandaag werkten we aan de leestekst rond de geschiedenis van het skiën. Uiteraard was er nadien nog tijd voor ontspanning. De leerlingen ontwierpen hun eigen sneeuwklassen T-shirt.

Monitor Kevin zorgde met 'koning Winter' voor een geweldige avondactiviteit. Soms zeggen beelden meer dan woorden. Genieten jullie even mee?Morgen meer nieuws vanop sneeuwklassen.

groetjes
de begeleiders

1 opmerking:

Han Aydin zei

Hello iedereen
Tijd vliegt iderdaad maar we kijken naar uit om ons ki de terug te kunnen zien.
Groetjes
Mama van Ekrem

Reacties

Wenst u een reactie achter te laten?
  1. Klik dan onder het gewenste bericht op "reacties"
  2. Schrijf in het kader rechts je boodschap (laat een reactie achter)
  3. Kies een identiteit door "naam / url" aan te vinken, en in het vakje u naam te schrijven
  4. Klik op reactie publiceren
Hopelijk is dit duidelijk!

Meester Quentin