maandag 29 januari 2018

dag 3 was best wel een drukke dag.

Na de ochtendrush maakten de leerlingen zich klaar voor de tweede skidag. Onder een prachtig blauwe hemel en de zon genoten de meisjes en de jongens van de skiles. De meesten hebben het ploegen (remmen) en bochtjes maken onder de knie. Iedereen is super gemotiveerd.


Na het skiën en het middagmaal, schreven de jongens en de meisjes hun kaartjes. Jullie kunnen beginnen aftellen naar de postkaartjes. Deze werden door Joudia en Maely professioneel in de brievenbus gepost. Geniet gerust mee van het filmpje.

Na een korte leerwandeling speelden de leerlingen, onder begeleiding van monitor Kevin, baseball. Iedereen gaf er een lap op. Zowel de juf als de meester schrokken ervan hoe hard sommigen op het balletje konden slaan.
Na de inspanning kreeg iedereen een koekje, zo konden ze weer wat energie opdoen.Terug in het hotel maakten de leerlingen zich klaar om naar de pizzeria te gaan. Daar smulden de leerlingen hun pizza’s naar binnen. De jongens en meisjes waren super enthousiast, beleefd, respectvol… Alle begeleiders zijn super fier op de leerlingen.


Om de avond mooi af te sluiten, volgde er een fakkeltocht. In kleine groepjes volgden de meisjes en jongens een mooi parcours. Halverwege de fakkeltocht hoorden we van elke begeleider een waar of niet waar verhaal. Het was aan de leerlingen om te raden of deze verhalen al dan niet klopten.
Na alweer een geslaagde dag en een frisse douche, kroop iedereen weer onder de wol.


 Geniet van de foto’s, morgen weer meer nieuws uit Lavarone.

2 opmerkingen:

Han Aydin zei

Hallo, wij kijken naar uit om de brief te ontvangen. De pizza lijkt Heel lekker uit! Leuk om te lezen dat de kindjes flink beleefd zijn!
Groetjes en tôt morgen

Anoniem zei

Hallo iedereen,
Genieten van jullie week.
Janna, je mist ons...��
Dikke jus, mijn schat����
Mama van Janna

Reacties

Wenst u een reactie achter te laten?
  1. Klik dan onder het gewenste bericht op "reacties"
  2. Schrijf in het kader rechts je boodschap (laat een reactie achter)
  3. Kies een identiteit door "naam / url" aan te vinken, en in het vakje u naam te schrijven
  4. Klik op reactie publiceren
Hopelijk is dit duidelijk!

Meester Quentin